Meneer Springer verkozen tot Beste buur van Dronten!

Dinsdag 1 maart, op Nationale Complimentendag, werd meneer Springer uit Dronten uitgeroepen tot de Beste Buur van 2021 van de gemeente Dronten. Hij ontving van wethouder Peter van Bergen, Herma Hofmeijer van Maatschappelijk Dienstverlening Flevoland (MDF) en directeur bestuurder Noek Pouw van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) een dinerbon van restaurant Moellies uit Dronten. Wethouder Van Bergen: “Als buren kun je veel voor elkaar betekenen. Het belang van een goede buur is enorm. Zeer waardevol om te zien hoe meneer Springer zich inzet voor zijn buren. Een echte Beste Buur!”

Een klein gebaar, van grote betekenis. Uit de vele mooie nominaties die we binnen hebben kregen, blijkt weer hoe belangrijk een goede buur is.

De verkiezing Beste Buur van Dronten wordt jaarlijks georganiseerd door de afdeling MDF Buurtbemiddeling van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF), woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Samen Actief van de gemeente Dronten om mensen die veel betekenen voor hun buren in het ‘zonnetje’ te zetten. Dit jaar werd de verkiezing voor de zesde keer georganiseerd.