Vanaf half november konden buurten zich inschrijven voor een kerstboom en kerstpakket. Samen met de buren de kerstboom versieren onder het genot van een kerstborrel om elkaar beter te leren kennen.
Vanaf half november konden buurten zich inschrijven voor een kerstboom en kerstpakket. Samen met de buren de kerstboom versieren onder het genot van een kerstborrel om elkaar beter te leren kennen.
Wat was het weer fantastisch om samen met medewerkers van De Meerpaal, Dorpsbelangen Biddinghuizen, Politie en de gemeente de 400 vrijwilligers te mogen bedienen van een welverdiende avondje uit.
Bij pluktuin De Deimt zijn we hartelijk onthaald met warme chocolademelk en pepernoten. Daar is het bord geplaatst bij hun prachtige bewonersinitiatief. Volgend jaar wordt er een route uitgezet langs deze initiatieven.
Verdient jouw buurman of buurvrouw het om eens in het zonnetje gezet te worden? Die altijd voor je klaar staat en geen moeite teveel is? Laat ons weten met een mooie motivatie waarom jouw buur deze titel verdient.
Wil je ook een kerstboom en kerstpakket voor je buurt? Vanaf maandag 18 november is het weer mogelijk om je als buurt hiervoor in te schrijven. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen en pakketten is beperkt.
Als eerste in rij ontvangt De Fruitboog het bord "Dit initiatief is mogelijk gemaakt door bewoners". Het bord is onthuld door wethouder Peter van Bergen en hij kreeg vervolgens een rondleiding.
Enige tijd geleden hebben wij een fotowedstrijd uitgezet waarbij gestemd kon worden op de mooiste sticker om ondergrondse conainers op te fleuren. Inmiddels is deze sticker geplaatst bij Het Hogerhuis en Sparlinghof.
Alle buren van de Rozemarijn zijn uitgenodigd voor een gezellige avond op burendag 29 september. Vanaf 19 uur worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kom je ook?
Op woensdag 12 juni wordt het Meerpaalplein omgetoverd tot één groot springparadijs voor groot en klein. 's Avonds vindt een stormbanenrace plaats waarvoor teams zich nu kunnen aanmelden.
Als pilot gaan we een sticker plaatsen bij een ondergrondse container aan de Sparlinghof en Het Hogerhuis om te kijken of dit bijplaatsen van afval voorkomt of in elk geval vermindert.
Celeste en Levi leverden beide een prachtige kleurplaat in en hebben leuke ideeën voor hun buurt. Dit is beloond met een leuke en verkoelende attentie. Celeste en Levi heel veel plezier met jullie leuke prijs.
De winnaar van de Koningsdag fotowedstrijd is geworden De Patrijs. Deze straat krijgt hiervoor een leuk zomerpakket. We wensen jullie hiermee veel plezier.
De verlegen tulp ingezonden door Hanna Pronk heeft de meeste stemmen gekregen en is de winnende foto geworden.
Van 1 tot 15 mei mag jij de mooiste foto kiezen! Dit kan door op de foto die jij het mooiste vindt te stemmen. De foto met de meeste stemmen wint een leuke zomerse prijs van Samen Actief.