Voor de achtste keer organiseerden MDF Buurtbemiddeling, Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Samen Actief van de gemeente Dronten de verkiezing “Beste Buur van Dronten”. “
Fijn naast elkaar wonen is erg belangrijk. Verdient jouw buur het om eens in het ‘zonnetje’ gezet te worden? Dan helpen MDF Buurtbemiddeling, Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten en OFW daar graag bij.”
Wil je ook een kerstboom en kerstpakket voor je buurt? Vanaf maandag 20 november is het weer mogelijk om je als buurt hiervoor in te schrijven. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen en pakketten is beperkt.
Bewoners van gemeente Dronten hebben nú de kans om hun straat, wijk, park of plein op te vrolijken met deze mooie roze tulp. Meld je aan voor een gratis set tulpenbollen, we delen ze uit zolang de voorraad strekt.
Bloeiende bloemen, kwetterende vogels en zoemende insecten. Een tuin vol leven is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook heel nutig.
Train-de-trainer bijeenkomst: ‘Een levende tuin maak je zelf’ Maandag 22 mei 2023, van 19.30 tot 22.00 uur, Internationale dag van de biodiversiteit
Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd tijdens deze opening van de initiatievenroute op zaterdag 20 mei. Het startpunt is bij Ontmoetingspark Buiten! aan De Dukdalf 2.
Kleur met jouw buurt de straat rood, wit, blauw of oranje en vraag het Koningsdagpakket bij ons aan. De winnaar wordt beloond met een leuke prijs.
Met deze tips en ideeën heb je voldoende inspiratie om meer groen te maken in jouw tuin! Waar wacht je nog op? Tegels eruit, groen erin! weekvandegroenetuin.nl
Doe deze week mee met de week van de groene tuin. In een tuin vol leven doet de natuur het werk. Vervang jij deze week ook de tegels voor wat meer groen?
Voor de zevende keer organiseerden MDF Buurtbemiddeling en Samen Actief van de gemeente Dronten de verkiezing “Beste Buur van Dronten”.
Eén van de hoogtepunten van het jaar, een dag op pad om kerstbomen en pakketten uit te delen. Zoveel dankbare reacties en we kijken nu al uit naar de foto's.
Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet! Wat fijn dat dit na drie jaar weer mogelijk is. De mooie gesprekken en enthousiaste reacties, zo fantastisch dat we dit kunnen doen.
Is jouw buur de held van de straat, staat hij/zij altijd voor iedereen klaar of zorgt jouw buur voor saamhorigheid in de buurt? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing De Beste Buur 2022.”
Wil je ook een kerstboom en kerstpakket voor je buurt? Vanaf maandag 21 november is het weer mogelijk om je als buurt hiervoor in te schrijven. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen en pakketten is beperkt.