Eén van de hoogtepunten van het jaar, een dag op pad om kerstbomen en pakketten uit te delen. Zoveel dankbare reacties en we kijken nu al uit naar de foto's.
Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet! Wat fijn dat dit na drie jaar weer mogelijk is. De mooie gesprekken en enthousiaste reacties, zo fantastisch dat we dit kunnen doen.
Is jouw buur de held van de straat, staat hij/zij altijd voor iedereen klaar of zorgt jouw buur voor saamhorigheid in de buurt? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing De Beste Buur 2022.”
Wil je ook een kerstboom en kerstpakket voor je buurt? Vanaf maandag 21 november is het weer mogelijk om je als buurt hiervoor in te schrijven. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen en pakketten is beperkt.
Wie in het najaar aan de slag gaat, kan het hele jaar door genieten van een mooie en levendige tuin. Bovendien is een mix van planten ook goed voor de biodiversiteit.
Touwtjespringen
Hoe leuk is het, als je door het dorp wandelt, fietst of rijdt en je ziet prachtig versierde huizen en straten. Doe jij mee? Lees verder wat je hiervoor kunt doen en hoe jullie je als buurt kunnen opgeven.
Hoe leuk is het, als je door het dorp wandelt, fietst of rijdt en je ziet prachtig versierde huizen en straten. Doe jij mee? Lees verder wat je hiervoor kunt doen en hoe jullie je als buurt kunnen opgeven.
Uit de vele mooie nominaties die we binnen hebben kregen, blijkt weer hoe belangrijk een goede buur is. De dankbaarheid spat van de brieven af. Juist omdat goede buren het vaak heel vanzelfsprekend vinden wat ze allemaal doen.
Doe je ook mee met een team aan Onze Dorpskwis? Geef je nu op.
We doen een oproep aan alle buurten die een kerstboom hebben ontvangen om deel te nemen aan de fotowedstrijd buurt-kerstboom 2021. We zijn erg benieuwd naar jullie foto's van mooi versierde bomen.
“We doen een oproep aan alle inwoners van de gemeente Dronten. Is jouw buur onmisbaar, staat hij/zij altijd klaar of is zorgt jouw buur voor saamhorigheid in de buurt? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing De Beste Buur 2021.”
Wil je ook een kerstboom en kerstpakket voor je buurt? Vanaf maandag 22 november is het weer mogelijk om je als buurt hiervoor in te schrijven. Wees er snel bij, want het aantal kerstbomen en pakketten is beperkt.
Samen Actief ondersteunt initiatieven die ten goede komen aan de leefbaarheid in de buurt van harte. We vinden het erg leuk om te horen wat jullie plannen zijn. Laat het ons weten als we nog ergens in kunnen faciliteren.
Ook dit jaar vieren we Bevrijdingsdag anders. Laat ons weten met wie jij vrijheidsmaaltijdsoep wilt delen en waarom juist met deze persoon. Wij zorgen ervoor dat jij een blik vrijheidsmaaltijdsoep op kunt halen om weg te geven en een blik om zelf van te genieten. Op = op
Ook dit jaar vieren we Koningsdag anders. Wel kunnen we met z’n allen maximaal ons best doen om de gezelligheid te vergroten. Hoe leuk is het, als je door het dorp wandelt, fietst of rijdt en je ziet prachtig versierde huizen en straten.