Tot 30 april was er de mogelijkheid om de mooiste foto's met als thema "mijn woonplaats in de lente" te delen. We hebben bijzonder leuke foto's ontvangen! Van 1 tot 15 mei mag jij de mooiste foto kiezen! Dit kan door op de foto die jij het mooiste vindt te stemmen. De foto met de meeste stemmen wint een leuke zomerse prijs van Samen Actief.
Wethouder Ton van Amerongen plantte vandaag de eerste plant aan Het Zichtbord in Swifterbant m.b.v. kinderen van basisschool De Golfslag uit Swifterbant.
Jorg en Elise Venema de Beste buur van Dronten. Zij staan altijd klaar voor hun buren met een luisterend oor en nog veel meer.
Wil je samen met je buren een koningsfeestje organiseren in een gezellige en feestelijke straat? Vraag dan een koningsdagpakket aan.
Op vrijdag 11 januari hebben we een pannenkoekenmiddag georganiseerd in de Wisentzone.
In december heeft Samen Actief weer maar liefst 65 kerstbomen en kerstpakketten rondgebracht binnen gemeente Dronten.
Op vrijdag 11 januari hebben we een pannenkoekenmiddag georganiseerd in de Wisentzone.
Donderdag 8 november organiseert de sociale beweging Vraagelkaar Gelukstafels in ‘De Kas’ van Roggebotstaete in Dronten.
Het bestuur van Onze Dorpskwis is na de succesvolle eerste editie al druk met de voorbereidingen van de tweede editie.
Bijna dagelijks rijdt de zevenjarige Justin Zieleman met zijn trekker, aanhanger en handschoentjes rond in de buurt van zijn huis.