Verkiezing Beste Buur 2023

Mevrouw Van der Schouw  werd gisteren uitgeroepen tot Beste Buur van Dronten 2023! Ze werd in het zonnetje gezet door MDF Buurtbemiddeling, Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Samen Actief van de gemeente Dronten. Wethouder Peter Duvekot, Nathalie Crone (manager Klant van OFW) en Herma Hofmeijer, directeur bestuurder van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland, reikten de prijs uit: een 3-gangendiner voor twee personen, geschonken door restaurant Moellies uit Dronten.

“Een echte verbinder in de buurt!”  

Volgens de aandrager is mevrouw Van der Schouw dé beste buur die je maar kan wensen. Ze is al jarenlang erg actief in de buurt, betrekt iedereen, organiseert leuke ontmoetingen en activiteiten en biedt iedereen hulp aan. Zelf vindt ze dit doodnormaal! Doordat ze de contacten met mensen legt is ze echt de verbinder in de buurt.

Tijdens de uitreiking op woensdagavond kwamen alle genomineerden gezellig bij elkaar in het huis van de Gemeente Dronten. Ze werden persoonlijk toegesproken door hun buur en verrast met een lekker pakketje Flevosap.

Alle genomineerden en dus superburen die zich allemaal stuk voor stuk belangenloos inzetten voor hun buurt zijn:

Lilanne van Buuren

Harry en Gerie de Jong

Jan en Lies van de Meer

Ingrid en Hans Kramps