Breng het kerstgevoel tot leven in jouw buurt

En doe mee met de kerstboom-fotowedstrijd

Samen Actief helpt met een kerstboompakket voor jouw buurt

De feestdagen staan weer voor de deur en dat is de tijd dat wij elk jaar kerstbomen uitdelen. Ook dit jaar nodigen wij buurten uit om de buurt gezellig in kerstsfeer te brengen.  Je kunt als buurt een kerstboom aanvragen met een kerstpakket. Vanuit de gemeente stellen wij een beperkt aantal kerstboompakketten ter beschikking. Onderneem dus snel actie, want de eerste compleet ingevulde aanmeldingen die zijn ondertekend door zes buurtbewoners ontvangen een kerstboom. Daarbij kijken wij naar een zo goed mogelijke verdeling in de wijken.

Wat zijn de voorwaarden om met de buurt een kerstboom aan te vragen?

  • Je krijgt een kerstboom van ongeveer 4 meter hoog voor plaatsing in jouw buurt
  • Je krijgt een lekker kerstpakket om samen met de buurt te nuttigen
  • Wij ontvangen van jou een kort verslagje met minimaal vijf foto’s van jullie mooi versierde kerstboom.
  • De mooiste foto, beste versiering of gezelligste sfeer wint een leuke prijs.

Het kerstboomfeest een originele actie met een ouderwets gezellig resultaat

Kerstboompakket

Met elkaar

Als je met jouw buurt een kerstboompakket krijgt, is het de bedoeling dat jij of een andere buurtbewoner deze in ontvangst neemt op donderdag 14 december 2023. Ook het optuigen van de kerstboom, het gezellig maken van de straat en het opruimen van de kerstboom nadien, valt onder de verantwoordelijkheid van jou en de andere bewoners van jouw buurt. Jullie doen het met elkaar.

Verslag maken

Tijdens het kerstboomfeest nemen jullie als buurtbewoners foto’s. Stuur ons per e-mail een paar foto’s en schrijf daarbij een leuk verhaaltje. Samen Actief zal deze verslagen publiceren op deze website en/of op social media zoals Facebook en Instagram. Insturen kan naar: samenactief@dronten.nl.

Aanmelden

Wil je graag in aanmerking komen voor het kerstboompakket? Dat kan! Via onderstaand invulformulier kan je je vanaf 20 november 2023 online aanmelden. De inschrijving sluit op vrijdag 8 december. Wij hebben 6 handtekeningen nodig van medebuurtbewoners die instemmen met het kerstboomfeest. Download daartoe vanaf maandag 20 november eerst het handtekeningenformulier en verzamel de handtekeningen in jouw buurt.

Meld je hier vanaf 20 november aan voor het kerstboomfeest