Breng het kerstgevoel tot leven in jouw buurt

En doe mee met de kerstboomfeest-fotowedstrijd

Samen Actief helpt met het kerstboomfeest

De feestdagen staan weer voor de deur. Wil je samen met je buren een kerstboomfeest organiseren om elkaar beter te leren kennen en de buurt gezellig in kerstsfeer te brengen? Dan kun je onder het motto “Samen Actief in wijk en buurt” een kerstboom aanvragen. Vanuit de gemeente stellen wij een beperkt aantal kerstboompakketten ter beschikking. Onderneem dus snel actie, want de eerste compleet ingevulde aanmeldingen die zijn ondertekend door zes buurtbewoners ontvangen een kerstboompakket. (Daarbij kijken wij naar een zo goed mogelijke verdeling in de wijken).

Wat houdt het kerstboompakket in en wat zijn de voorwaarden?

  • Je krijgt een kerstboom van ongeveer 4 meter hoog voor plaatsing in jouw buurt
  • Je ontvangt een kerstpakket voor 15 tot 20 personen met o.a. snert, glühwein, chocolademelk en lekkere hapjes.
  • Wij ontvangen van jou een kort verslagje met minimaal vijf foto’s van jullie kerstboomfeest.
  • De mooiste foto, beste versiering of gezelligste sfeer wint een leuke prijs.

Het kerstboomfeest is een originele actie met ouderwets gezellig resultaat

Kerstboompakket

Met elkaar

Als je met jouw buurt een kerstboompakket krijgt, is het de bedoeling dat jij of een andere buurtbewoner deze in ontvangst neemt op woensdag 11 december 2019. Ook het optuigen van de kerstboom, het uitnodigen van de buren, het gezellig maken van de straat en het opruimen van de kerstboom nadien, valt onder de verantwoordelijkheid van jou en de andere bewoners van jouw buurt. Jullie doen het met elkaar.

Verslag maken

Tijdens het kerstboomfeest nemen jullie als buurtbewoners foto’s. Stuur na afloop van het feest per e-mail minimaal 5 foto’s in en schrijf daarbij een leuk verslag. Samen Actief zal deze verslagen publiceren op deze website en/of op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Insturen kan naar: samenactief@dronten.nl.

Aanmelden

Wil je graag in aanmerking komen voor het kerstboompakket? Dat kan! Via onderstaand invulformulier kan je je online aanmelden. Wij hebben echter ook 6 handtekeningen nodig van medebuurtbewoners die instemmen met het kerstboomfeest. Download daartoe eerst het handtekeningenformulier en verzamel de handtekeningen in jouw buurt.Wanneer je het handtekeningenformulier hebt ingescand kan je deze hieronder uploaden bij jouw aanmelding voor het kerstboomfeest. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mirjam Voerman of Corina Begeman via samenactief@dronten.nl of bel ons via telefoonnummer: 14 0321.