Gelukstafels in de Kas van Roggebotstaete

Donderdag 8 november organiseert de sociale beweging Vraagelkaar Gelukstafels in ‘De Kas’ van Roggebotstaete in Dronten. Bij de gelukstafels is er ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten en te ontdekken wat jullie samen kunnen ondernemen. Elke gelukstafel heeft een ander thema, waardoor mensen met elkaar worden verbonden. Intussen kun je genieten van een heerlijke high-tea.

Vraagelkaar is een organisatie waar talloze sprankjes geluk worden verspreid dóór en vóór mensen. Wil je iets leuks met iemand doen of kun je ergens ondersteuning bij gebruiken? Maar weet je niet bij wie je kunt aankloppen? Dan ben je bij Vraagelkaar aan het goede adres. Op de website kunnen oproepjes worden geplaatst, van samen wandelen, met iemand naar het theater tot aan gezellig bordspelletjes doen. Duizenden mensen hebben inmiddels langdurige vriendschappen opgebouwd door Vraagelkaar. Bij de gelukstafels zijn inspiratiecoaches aanwezig die jou ondersteunen met het ontdekken van jouw wens.

Vraagelkaar is een organisatie waar talloze sprankjes geluk worden verspreid dóór en vóór mensen.

De Gelukstafel vindt dit keer plaats op een bijzondere locatie, namelijk een Belgische druivenkas uit 1930 op het terrein van Roggebotstaete in Dronten. Roggebotstaete is een landgoed waar natuurbeleving voorop staat en bijdraagt aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Door een grote groep mensen wordt het beheerd, vrijwillig maar ook professioneel. Iedereen is welkom om een dagje mee te helpen klussen in het voedselbos, moestuin of als gastvrouw te helpen bij bouwprojecten.

Schuif jij aan bij de Vraagelkaar gelukstafel op donderdag 8 november? Je kunt je aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 088-7878901. Het evenement is vanaf 13:30 op Vossemeerdijk 6 in Dronten. Het aantal plekken is beperkt dus geef je snel op, want vol = vol! Vraagelkaar, gewoon doen! Zo kunnen we meer voor elkaar betekenen!