Renovatie speelplaats Botteloef

De Botteloef Dronten

De speelplaatsen in de wijk de Boeg worden gerenoveerd. Sommige speeltoestellen en inrichtingen zijn aan vervanging en verandering toe. De reactie termijn om op het voorlopig ontwerp te reageren is inmiddels verstreken. Hier kwamen geen bezwaren uit voor het ontwerp.

De speelplaats aan de Botteloef in de groenstrook is aangewezen als speelruimte en ontmoetingsplek. De meeste toestellen die er staan, zijn nu nog in goede staat. Deze gaan we opknappen, zodat het er weer fris uitziet. De tafeltennistafel wordt in het voorjaar 2024 opgeknapt. Er verandert verder niets aan deze speeltuin.

De werkzaamheden hiervoor zijn inmiddels gestart en zijn half februari klaar (weersafhankelijk). Dan kan er weer volop gespeeld worden.

Gebruik de QR-code op de borden bij de speelplaatsen om op de hoogte te blijven.

Heb je vragen of een ander idee, stuur dan een mail naar speelplaatsen@dronten.nl

Je kunt altijd aanvullende ideeën doorgeven via mailadres speelplaatsen@dronten.nl of door het invullen van het formulier op de site van Samen Actief: https://www.samenactief.nl/ Kijk op deze site ook eens naar de mogelijkheden voor inspiratie voo het bewonersbudget. Veel buurten zijn u al voorgegaan.

Reactietermijn is gesloten.