Wat doe jij graag op deze speelplaats?

Fruithof Biddinghuizen

In de buurt Oud Biddinghuizen ligt een speelplaats aan de Fruithof, in de groenstrook.  Deze speelplaats is aan renovatie toe. Renovatie en sanering van speellocaties in de gemeente Dronten zijn gebaseerd op het Speelruimteplan. Dit plan bepaalt in grote lijnen de koers die de gemeente volgt.

De Fruithof

De speelplaats aan de Fruithof in de groenstrook is aangewezen als speelruimte en ontmoetingsplek. Dat houdt in dat de speeltoestellen in de toekomst vervangen worden. De meeste toestellen die er staan, zijn versleten. We kunnen ze 1 op 1 vervangen maar we zijn erg benieuwed welke speelactiviteit je hier zou willen doen? Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken over deze nieuwe invulling en jouw ideeën aan ons kenbaar te maken. Kies uit de speelactiviteiten die je hieronder ziet en laat ons weten wat je leuk vindt. Je kunt reageren tot en met 18 februari.

Er zijn wel een paar ‘spelregels’ om rekening mee te houden:

  • Spelen hoeft niet perse op toestellen, denk ook eens aan verstoppertje of het bouwen van een hut. Wat heb je hier voor nodig?
  • De speelplek is in de basis bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar.
  • Het is een groot grasveld met ruimte voor van alles. Het beschikbare geld is helaas beperkt. Hoe kunnen we slim omgaan met deze ruimte?

Wij verzamelen alle ideeën en verwerken deze in het ontwerp. Daarna ontvang je dan het eerste ontwerp van de speelplaats per e-mail, waarop je desgewenst nog opmerkingen kunt aangeven!

Heel veel succes!

Inzenddatum:18 februari 2024

Onderstaande speelopties zou ik graag in onze speeltuin terug willen zien

Klik op de gewenste spelopties. Je mag er maximaal X kiezen.

Gezien de beperkte ruimte zijn niet alle speelvormen geselecteerd om te kiezen.

Mijn gegevens zijn:

Verplicht veld