Samen gezond en sportief in de wijk en buurt

Veel Drontenaren weten Samen Actief, het bewonersinitiatief in de gemeente Dronten, te vinden. Partners binnen het programma Gezonde Leefstijl Dronten, waaronder Meerpaal Welzijn en GGD Flevoland, willen graag bewoners betrekken bij hun gezonde leefomgeving. Een logische stap om samen op te trekken en Samen Actief tijdelijk uit te bereiden met de volgende uitdaging:

Hoe kun je jouw woon-, werk- en leefomgeving gebruiken om gezond en sportief bezig te zijn? Kom met je idee en maak kans op een financiële bijdrage!

DOE OOK MEE!
We bieden ruimte aan goede en inspirerende ideeën voor gezond en sportief gebruik van de woon-, werk- en leefomgeving. Hierbij kun je denken aan een moestuin, een blote voetenpad, een kookworkshop, gezonde hapjes in de straat, een ‘ontdek- en beweegroute’, een sportieve break met collega’s tijdens werktijd, sportieve activiteiten voor ouders langs de lijn op het sportveld of het organiseren van activiteiten in de speeltuin. Dit zijn enkele voorbeelden, we dagen je uit vooral je eigen creativiteit te gebruiken! Een idee kan apart worden ingediend, maar kan ook gezien worden als aanvulling op het bewonersbudget van Samen Actief. In totaal is er voor deze tijdelijke uitbreiding een budget van € 3.000,- te verdelen!