Op deze pagina organiseren wij geregeld een fotowedstrijd. Na afloop van elke inschrijfperiode is de winnaar bekend. De makers van de winnende foto’s ontvangen een eervolle vermelding en een leuke prijs! De winnende foto wordt (met naamsvermelding en rechtenvrij) getoond op deze website en op onze social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Twitter. Meedoen is simpel! Lees hieronder de spelregels en stuur jouw foto in.

Fotowedstrijd: ‘Voorbeeldwedstrijd’

Inzenden kan tot 1 maart. Stemmen kan tot 15 maart.

Wij zijn benieuwd hoe de inwoners van de gemeente Dronten de winter ervaren in hun eigen woonplaats. Onder het mom van ‘Wie maakt de mooiste winterfoto’ hebben wij deze wedstrijd uitgeschreven. De foto met de meeste stemmen wint een leuke prijs en ontvangt een eervolle vermelding. Doe mee en stem op jouw favoriete foto.

Er zijn nog geen foto´s ingezonden voor de wedstrijd, wees de eerste !

INSTRUCTIES, SPELREGELS EN PRIJZEN

  1. Meedoen met de fotowedstrijd kan alleen op basis van het digitaal uploaden van jouw foto. Vul daarbij alle gevraagde gegevens in.
  2. Foto's mogen niet artistiek bewerkt zijn met filters andere creatieve toevoegingen of teksten. Het gaat om een weergave van de werkelijkheid en niet om digitale kunst.
  3. De rechten van de ingezonden foto’s berusten bij jou als wedstrijddeelnemer of bij de oorspronkelijke auteur. De naam van de deelnemer of auteur wordt bij plaatsing vermeld, mits bij ons bekend.
  4. Als je meedoet stel je de ingezonden foto’s beschikbaar voor gebruik in onze communicatiemiddelen. Samen Actief is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen.
  5. Iedereen die meedoet met deze wedstrijd vrijwaart SamenActief van claims (van derden) over auteursrecht.
  6. In het kader van de privacywet: Personen die op de ingezonden foto zichtbaar zijn, dienen toestemming te hebben gegeven. Iedereen die mee doet met deze wedstrijd, vrijwaart SamenActief van claims van geportretteerden.
  7. Ingezonden en reeds geplaatste foto’s worden niet teruggetrokken uit de wedstrijd.
  8. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.
  9. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  10. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.