Welkom in de gemeente Dronten!

Kom ook naar de welkomstbijeenkomst voor nieuwe bewoners

Dronten presenteert zich

Twee keer per jaar wordt er in de Raadzaal van het gemeentehuis een informatieavond gehouden voor nieuwe bewoners. De nieuwkomers kunnen zich hiervoor aanmelden en krijgen allerhande informatie over de gemeente Dronten waaronder ook een presentatie van Samen Actief. Nadien is er een gezellige nazit met een hapje en een drankje.

Ben je in het afgelopen half jaar in de gemeente Dronten komen wonen? Dan ben je van harte welkom. Het gemeentebestuur maakt tijdens de bijeenkomst graag kennis en laat zien wat de gemeente Dronten te bieden heeft.

Eerstvolgende bijeenkomst

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor de eerstvolgende bijeenkomst in de avond. Vanaf 19.00 uur staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. Na een welkom door de burgemeester volgen er korte presentaties over sporten in  Dronten, de Pas van Dronten, Samen Actief en de wijknetwerken en ontvang je meer informatie over onze dienstverlening. We sluiten de avond rond 20:30 uur af met een hapje en drankje in het restaurant. Hier kan je kennis maken met andere nieuwe bewoners en het bestuur van de gemeente Dronten.

Aanmelden voor de welkomstbijeenkomst

Ik ben in de gemeente Dronten komen wonen en wil me graag aanmelden voor de eerstvolgende welkomstbijeenkomst voor nieuwe bewoners.