Hoe ziet de ideale speeltuin er uit voor de allerkleinsten?

Speelplek Kruizemunt – Rozemarijn

De speeltuin iets verderop in de wijk aan de Kruizemunt is recent omgetoverd tot een natuurlijke en informele waterspeelplaats. Een waterplek geeft enorm veel speelplezier, leert kinderen om samen te werken en draagt bij aan een stukje (natuur-)educatie.

De speelplek aan de Kruizemunt / Rozemarijn is – conform het Speelruimteplan- aangewezen als steunplek voor de doelgroep 0-5 jaar. Dat betekent enerzijds een stukje afschaling, maar ook mogelijkheden voor nieuwe speelwaarden. Door hieronder de gewenste speelwaarden aan te geven, helpt u ons met het opmaken van een nieuw ontwerp. Deze uitwerking op basis van uw bijdrage, leggen we vervolgens via deze pagina weer aan u voor.

In aanvulling op de gekozen speelwaarden kunt u altijd aanvullende ideeën doorgeven via mailadres speelplaatsen@dronten.nl. Behoefte aan een ontmoetingsplek voor de buurt, of andere ideeën voor de leefbaarheid van de wijk. Geef het door en kijk of deze site ook eens naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het bewonersbudget. Veel buurten zijn u reeds voorgegaan.

Inzenddatum:01-10-2021