Welke wensen leven er in de buurt?

Voorpleinen Hondsdraf

Dit project is gesloten voor reacties. De betrokkenen worden per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Heb je vragen, stuur dan een mail naar speelplaatsen@dronten.nl

De Hondsdraf kent een bijzondere structuur met haar autovrije voorpleinen. Deze ruimtes zijn deels ingericht met speeltoestellen en later aangevuld met enkele speelaanleidingen. De toestellen van het eerste uur zijn aan vervanging toe. De glijbaan, de hobbelpaarden en wiptoestel hebben hun beste tijd gehad.

Het is mogelijk deze toestellen met rubbertegels te vervangen voor een vergelijkbaar toestel. Maar wellicht is er in de buurt helemaal geen behoefte aan één op één vervanging. Via onderstaande vragen peilen we graag waar wel behoefte aan is.

Misschien is dat wel natuurlijk spelen in de vorm van een wilgenhut. Of leeft een ontmoetingsplek voor de buurt meer, een zit- en ontmoetgelegenheid voor ouders/ouderen. Geven we ruimte aan biodiversiteit, krijgen de vakken een bestemming als moestuin of planten we er een boom?

Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken over deze mogelijkheden Wil je bepaalde ideeën verder toelichten, download dan hieronder de plattegrond. Geef hierop je ideeën aan. Onderaan deze pagina kan je de ingevulde plattegrond weer uploaden. Ook kan je via dezelfde knop afbeeldingen uploaden ter inspiratie of foto’s die jouw idee ondersteunen.

Praat er over met uw buren, wissel ideeën uit en deel ze. Wees creatief maar realistisch :-).

Reageren vóór 1 oktober 2021

Mijn idee voor Voorpleinen Hondsdraf

Het zou fijn zijn als

Gemeente, kun je ook helpen met

Als inwoner wil ik bijdragen door...

Mijn gegevens zijn:

Verplicht veld

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.